قلم Bydureon

13 ژانویه 2016- Bydureonنام تجاری داروی exenatideاست که برای یکبار تزریق درهفته برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 تولید شده است. این قلم  از پیش پر شده ی جدید، نیاز به انتقال دارو از ویال بوسیله ی سرنگ را بر طرف می کند، مقدار مصرف و فورمولاسیون آن مشابه  داروی قبلی است.

Exenatideیک آگونیست گیرنده ی GLP-1است که با تحریک تولید طبیعی انسولین در بدن به کنترل قند خون کمک می کند. آگونیست های گیرنده ی GLP-1، با تحریک پانکراس به ترشح بیشتر انسولین،  ممانعت از ترشح  گلوکاگون وکند کردن سرعت جذب گلوکز و ورود آن به جریان خون به بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 در کنترل بیماریشان کمک می کنند. به منظور جلوگیری از سردرگمی در انتخاب قلم پر شده یا ویال داروی exenatideشرکت آسترا زنکا از سی و یکم  ژانویه ی 2016 تولید فرم ویال و سرنگ Bydureonرا بتدریج از رده خارج خواهد کرد.

همه ی افراد مبتلا به دیابت که از داروی Bydureon(یک تزریق درهفته) استفاده میکنند باید با مراقبین سلامت  خود در مورد استفاده  از قلم جدید قبل از تغییر از فرم ویال و سرنگ  مشورت  کنند.

 قبل از استفاده از قلم  از قبل پر شده ی Bydureon، لازم است دستورالعمل  کاربر را که در بسته ی این دارو قرار دارد، بدقت مطالعه  کنید و حتماً با پزشک  خود در مورد  استفاده از آن مشورت نمایید.

منبع:

www.diabetes.co.uk/news/2016/jan/astrazeneca-launches-bydureon-as-pre-filled-insulin-pen-98145628.html